Speciale trouwlocaties

Hotel Métropole

Als je droomt van een stadshuwelijk is het Hotel Métropole in Brussel misschien wel de locatie van jouw dromen. Het hotel is een 19de-eeuws instituut in het hart van de Brusselse uitgaansbuurt. Je vindt het hotel op het mythische De Brouckèreplein. De locatie is de belichaming van charme en authenticiteit.

Met een banketzaal die als historisch monument is geclassificeerd, tal van suites en een eigen restaurant, beleef je in het hotel de dag van je leven. De benedenverdieping in Franse renaissancestijl met de glas-in-lood ramen en marmeren vloer is bovendien het toppunt van chic.

Het Kasteel van Ruisbroek

Dit charmante landgoed aan de rand van Brussel heeft drie lounges, een rookruimte en een prachtige oranjerie. Het is compleet ingericht in barokke stijl en heeft ook prachtige tuinen, inclusief fontein. Als je op zoek bent naar een locatie die tegelijk oud en modern is, dan heb je die nu gevonden!

3/10

Engelenburcht

Op de site van het oude Ursulinenklooster in Tildonk vind je de prachtige Engelenburcht. Het voormalige klooster bestaat al sinds 1818 en werd in 2002 een beschermd monument. De locatie werd omgetoverd tot een sociale campus, waar je ook terecht kan om te eten. Daarnaast is het ook mogelijk om de zalen te huren voor speciale gelegenheden. De sfeer van de locatie is ideaal om jouw sprookjeshuwelijk te vieren!

Chalet Robinson

In het hart van het Ten Kamerenbos vind je de charmante Chalet Robinson, de perfecte locatie voor wie aan het water wil trouwen. Je kan er vieren in alle rust en stilte, ver weg van het drukke stadsleven. Ook de gezellige binnenkant is ideaal voor al wie op zoek is naar een landelijke, maar toch elegante trouwlocatie. Aangezien je met een bootje naar de locatie wordt gebracht, kom je onmiddellijk in een romantische bui.

Trouwen in een charmante, 14de eeuwse kelder? Het kan in Gent! Het Novotol verhuurt haar prachtige, maar vooral unieke kelder voor diverse evenementen. De locatie is perfect voor een kleinschalig feest in een bijzondere setting. Het is ook mogelijk om naast de kelder ook het gezellige terras met uitzicht op de kruidentuinen te huren.

Gruuthuus, Hoogpoort 50, 9000 Gent. Meer informatie vind je op de website. 

De Serre

In het hartje van Antwerpen vind je De Serre. De groene locatie met prachtige prairietuin is uniek in zijn soort en zal je gasten aangenaam verrassen. Het statige herenhuis kan tot 180 personen verwelkomen en is dus perfect voor jouw trouwfeest. Nog niet overtuigd? Bekijk dan zeker eens de virtuele tour die aangeboden wordt op de website.

Poortgebouw

De unieke ligging van restaurant Poortgebouw zorgt zonder twijfel voor een wonderlijk feest. Door het statige gebouw en de prachtige inkleding voelt de locatie bijna als magisch aan.  Voor wie in de zomer trouwt, is er ook de mogelijkheid om het feest te vieren in de aanliggende tuin.

Kasteel Den Brandt

Voel je als een echte sprookjesprinses op een trouwfeest in Kasteel Den Brandt. In het prachtige kasteel vind je authentieke salons met parketvloeren, kroonluchters en andere luxueuze details. Vanuit de salons heb je telkens zicht op het prachtige park en de vijver. Het is de ideale locatie voor iedereen die op zoek is naar dat tikkeltje meer.

9/10

Les Comptes de Méan hotel

Dit oude gebouw in het centrum van Luik werd vier jaar geleden gerenoveerd . Het is de eerste en enige vijfsterrenzaak in de regio Luik. Het heeft maar liefst zeven verdiepingen en een open terras. Zoals de naam misschien al doet vermoeden, keer je in de locatie terug naar de tijd van de graven en gravinnen dankzij de luxueuze balzaal.

Hangar58

Nood aan een grote locatie om al jouw vrienden en familie uit te nodigen? Dan is Hangar58 in Genk misschien de plek van jouw dromen. Vanuit de zaal heb je zicht op de oude stad van Bokrijk. Extra bijzonder is de videomappingtechnologie op de locatie. Het biedt je de mogelijkheid om je eigen foto’s of persoonlijke boodschappen te projecteren op de gebouwen van de oude stad. Voor een extra romantische ervaring is het zelfs mogelijk om een intrede met paard en kar te doen.


 

Aanbevolen bedrijven relevant aan Trouwen

Trouwkostuum aanbieding

Bij de Trouwpakken outlet Bruidsmode Hasselt hebben we een uitgebreide collectie blauwe trouwkostuums tegen lage prijzen! Ontdek de mogelijkheden zoals een trouwkostuum aanbieding op onze website. Je zal er ook een unieke collectie herenschoenen outlet vinden.

Coverband

Wil je een band huren die covers brengt voor je huwelijk, verjaardag, bedrijfsfeest of party? Dan zit je hier goed! Atomika maakt van je feest een onvergetelijke ervaring, het is een stevige coverband maar ze brengen ook eveneens pop en disco covers die jou party laat knallen

DJ trouwfeest

DJ Trouwfeest – huwelijksfeest gezocht? De trouwfeest DJ verzorgt U feest in stijl. Kies voor een professioneel diskjockey als aanvulling voor uw Trouwen checklist.

Trouwfotograaf

Proficiat met jullie huwelijksplannen. Als jullie op zoek zijn naar een fotograaf om jullie mooiste dag vast te leggen, dan zit je helemaal goed. Een huwelijk vraagt veel voorbereiding, en de fotograaf kunnen jullie bijna van jullie to-do-lijstje schrappen. Samen met mijn vriendin, zorg ik ervoor dat jullie dag voor eeuwig wordt vastgelegd. Elk huwelijk is uniek. Met oog voor detail, creativiteit en een juiste portie humor, zorgen wij voor een onvergetelijke en prachtige herinnering, alweer iets om af te vinken op uw Trouwen checklist;